Шкільне життя

ннн

четвер, Серпень 25, 2016   |   Ольга Рухлова

Вибори тьюторів на 4 ступені

Шановні молодші співробітники ІV ступеню!

Незабаром на вас чекає новий навчальний рік, а разом із ним – нові знання, яскраві враження, неповторні емоції та цікаві пригоди. А також традиційно на початку року усіх нас чекає важлива подія – вибори тьюторів.

7 вересня зранку кожен із вас отримає картки для голосування (цього року їх буде 5). А о 10.05 (після 2 уроку) на виборчій дільниці (4 поверх) ви зможете проголосувати.

Просимо ознайомитися із переліком тьюторів та цікавими фактами про них. Сподіваємося, що ця інформація допоможе вам швидше зорієнтуватися та зробити правильний вибір.

Отже, знайомтеся!
Цього року тьюторами на ІV ступені будуть:

Продан СВ
Світлана Василівна Продан

У школі «Афіни» Світлана Василівна робить усе, що потрібно 4 ступеню і не тільки, а у найближчі 5 років планує стрибнути з парашутом, створити контактний зоопарк, в якому обов'язково мають бути єноти, сурікати, вомбати, квокка та хамелеони, відвідати з дружнім візитом Мачу-Пікчу, Ігуасу, Занзібар та, можливо, водоспад Вікторія, навчитися керувати автомобілем, а ще виростити дерево гінкго білоба.

Якби вона не стала вчителем, то залюбки займалася б кримінальною психологією.

Світлану Василівну надихають літо-море-гори і зима-гори-лижі!
Чакалова Ш.А.
Шевхіє Асанівна Чакалова

У школі «Афіни» Шевхіє Асанівна вчиться бути дитиною, а у найближчі 5 років планує вивчити англійську мову, придбати квартиру, створити сім’ю та відвідати усі столиці світу!

Якби вона не стала вчителем, то стала б викладачем східних танців або телеведучою реаліті-шоу.

Шевхіє Асанівну надихають її мама, спілкування з друзями, музика, фільми, і звичайно ж КОХАННЯ...
Котко Дария
Дарія Сергіївна Котко

У школі «Афіни» Дарія Сергіївна заохочує дітей до вивчення англійскої мови та намагається зробити цей процес веселим, легким та приємним для всіх!

У найближчі 5 років планує вивчити турецьку мову, відвідати Ріо де Жанейро, отримати водійськи права та політати на повітряній кулі.

Якби вона не стала вчителем, то займалася б спортом.

Дарію Сергіївну надихають щасливе обличчя донечки та всіх дітей навколо, спілкування з друзями, здоров'я та благополуччя близьких, цікаві книжки, фільми та музика, подорожі та все нове!
Беркаль О.О
Ольга Олександрівна Беркаль

У школі «Афіни» Ольга Олександрівна навчає математики та не тільки, а у найближчі 5 років планує зберегти все те, що вже має, погуляти під Ейфелевою вежею, політати на повітряній кулі та покататись верхи.

Якби вона не стала вчителем математики, то із задоволенням займалася б психологією, театром або рукоділлям.

Ольгу Олександрівну надихають її учні, колеги та її родина.
Зірчик
Вікторія Юріївна Зірчик

У школі «Афіни» Вікторія Юріївна взаємодіє, навчає інших це робити, пробуджує любов до рідної мови та культури, самовдосконалюється.

У найближчі 5 років планує почати випускати власний модний журнал, створити сім’ю, здобути третю вищу освіту та стати логопедом, навчитися відпочивати та знаходити більше вільного часу для себе та близьких, а також побувати на Тижні моди в Мілані.

Коли Вікторія Юріївна бачить щирі дитячі посмішки, то готова перевернути всесвіт і залишитися тільки там, де в серцях живе теплота і любов.
Рухлова
Ольга Вікторівна Рухлова

У школі «Афіни» Ольга Вікторівна насолоджується спілкуванням із цікавими людьми, а також допомагає своїм тьюторантам повірити в себе та перемогти у важкому двобої з наукою та вчителями.

У найближчі 5 років планує побувати в Японії та Африці, навчитися шити одяг та танцювати сальсу, створити сім’ю, не втрачати оптимізм та цікавість до всього нового!

Ольгу Вікторівну надихають щасливі люди, шалені ідеї, посмішки, пінгвіни та жирафи, сонечко за вікном, різнобарвні повітряні кульки і гори!
Кривошеева
Олена Олексіївна Кривошеєва

У школі «Афіни» Олена Олексіївна працює, вчить та навчається, розвивається, отримує задоволення від творчої та креативної атмосфери школи.

У найближчі 5 років планує стати кандидатом наук, написати книгу, стрибнути з парашутом, одружитися та здійснити навколосвітню подорож!

Якби вона не обрала свій фах, то із задоволенням займалася б журналістикою або політикою.

Олену Олексіївну надихають її родина, друзі, музика, море, тварини, книжки, любов до життя та людей.
Вавренюк
Роман Миколайович Вавренюк

У школі «Афіни» Роман Миколайович робить усе, що скажуть :), а у найближчі 5 років планує створити підручник для 7-9 класів, відвідати МКС, спостерігати старт космічної ракети на космодромі та поглянути на Землю з орбіти Сатурна.

Якби він не став фізиком, то залюбки займався би керлінгом.

Романа Миколайовича надихає Темна сторона Місяця.

За гороскопом він Близнюки.
rolik_2
Юлія Миколаївна Ролік

У школі «Афіни» Юлія Миколаївна намагається отримувати задоволення від своєї роботи та спілкування.

Якби вона не стала педагогом, то була б ветеринаром і рятувала б морських котиків, розводила б коней та катала б дітей на поні =) або організовувала б індивідуальні програми відпочинку, навчання. А може, займалася б екотуризмом.

Юлію Миколаївну надихають екстрим, природа, гарні книжки, неординарні люди, друзі, родина та все нове!
Кудряшов
Костянтин Анатолійович Кудряшов

У школі «Афіни» Костянтин Анатолійович учиться, допомогає вчитися іншим, відпочиває, грає в театрі, мандрує зі «Машиною часу».

На найближчі 5 років має такий план:
1. Мандрувати світом.
2. Оволодіти англійською мовою.
3. Дізнатися нарешті, хто така людина і навіщо вона існує.
4. Випустити 5 поколінь «афінян».
5. Побудувати будинок, посадити ... тощо.

Костянтина Анатолійовича надихають робота, розумні люди, які його оточують, його сім’я, книги, красива музика, мистецтво, ліс, гори, море!

 

Талалай
Віра Вікторівна Талалай

У школі «Афіни» Віра Вікторівна навчає дітей французької мови та навчається новому сама.

У найближчі 5 років планує розширити сфери застосування французької мови, жити у декількох країнах, пересуватися за кермом автомобіля та вивчити арабську мову.

Віру Вікторівну надихають французька та інші іноземні мови, спілкування с цікавими людьми, природа, книги та мистецтво!
MODQa2dsjcA
Євгенія Олексіївна Грекова

У школі «Афіни» Євгенія Олексіївна розвивається та самовдосконалюється, а у найближчі 5 років планує підкорити Говерлу, відправитися в навколосвітню подорож, жити разом із коханою людиною в будиночку в горах чи на березі моря, отримати права і придбати машину, завести коргі, тхора, єнота та милу видру.

Якби вона не обрала свій фах, то присвятила би життя творчості, садівництву або фотографії.

Євгенію Олексіївну надихають гори, природа, довготривалий сон на вихідних, фотографія, подорожі, спілкування із близькими!
qFYBns70XzE
Людмила Олександрівна Солодовнік

У школі «Афіни» Людмила Олексіївна навчає та навчається, а у найближчі 5 років планує викладати так, щоб математика стала зрозумілою для всіх, стала улюбленим предметом, а також хоче вивчити творчість І. Франка.

Якби вона не стала вчителем, то із задоволенням займалася б журналістикою.

Людмилу Олександрівну надихає саме Життя!
VsmXZgw5Aaw
Олексій Анатолійович Греков

У школі «Афіни» Олексій Анатолійович робить усе, що може!

На найближчі 5 років має такий план:
1. Жити і радіти життю. 2. Зробити так, щоб і дітям, і дорослим вчитися було комфортно і весело. 3. Добудувати модель школи Тьюторський супроводу. 4. Відкрити філіали школи «Афіни» по всій Україні (не менше ніж 20 організацій). 5. Зв'язати в єдину мережу незалежні навчальні заклади, створені батьками для своїх дітей.

Олексія Анатолійовича надихають його дружина та донька!
Слободянюк Тетянка
Тетяна Михайлівна Слободянюк

У школі «Афіни» Тетяна Михайлівна робить усе, що хоче, а у найближчі 5 років хоче жити в вільній, незалежній Україні.

Якби вона не стала вчителем, то присвятила би життя журналістиці, відкрила би власний ресторан, будувала би будинки або розводила сади.

Тетяну Михайлівну надихають мудрі, красиві, мужні люди, здатні на шляхетні, героїчні вчинки!

Просимо Вас при передруку статті розміщувати посилання на наш сайт!  © Школа «Афіни», 2016

            1,292

 


Автори сайту
avatar Ольга Рухлова
Усі автори
Про автора