Шкільне життя

неділя, Вересень 4, 2016   |   Наталья Галымова

Вибори тьюторів на 2 ступені

Вітаємо найстарших учнів другого ступеня, наших четверокласників з початком  захоплюючої подорожі по Країні Знань. Бажаємо натхнення, допитливості та прагнення до відкриття нового. Запрошуємо вас на вибори тьюторів, які відбудуться 15, 16 вересня. Отже, знайомтеся! Цього року тьюторами на ІI ступені будуть:

Вороніна Віра Сергіївна

Моя спеціальність — вчитель початкових  класів. У школі «Афіни» я працюю вже 17 років. Виховую дітей, займаюсь творчою діяльністю, спілкуюсь із колегами та батьками, допомагаю молоді. Отримую від усього максимальне задоволення. Якби не обрала свій фах, я б займалася акторською майстерністю. У найближчі роки планую багато мандрувати, читати, бути корисною родині та школі, зберегти те, що маю. Мене надихає природа, спілкування з людьми, моя родина.

Федорець Марія Вілівна

Моя спеціальність – вчитель математики. У школі «Афіни» я викладаю логіку та математику, намагаюсь навчити думати. Якби не обрала свій фах, я займалася би всім і відразу: писала, малювала, літала в космос, робила б навколишній світ гарним, У найближчі роки планую читати, дивитись гарні фільми, подорожувати і все це помножити на 2! Мене надихає знаходити щось цікаве і пробувати це робити, одним словом – творити.

Чайковська Катерина Володимирівна

Моя спеціальність  – вчитель німецької та англійської мов. У школі «Афіни»  я насолоджуюсь спілкуванням з дітьми, працюю, вчу і вчусь. У найближчі роки  планую якомога більше прочитати цікавих книг, відвідати якомога більше країн, навчитись їздити верхи, вдосконалитись в своїй професії та просто жити з задоволенням.

Безпала Валентина Миколаївна

Моя спеціальність — вчитель початкових класів. У школі «Афіни»  я  навчаю і вчуся, спілкуюсь. Якби  не обрала свій фах, я б займалася дизайном квітів. У найближчі роки  планую мандрувати, вивчити досконало іноземну мову, покращити дизайн свого будинку, вивчати психологію, читати у своє задоволення. Мене надихає спілкування з дорогими для мене людьми, успішні люди.

Орлова Віра Вікторівна

Моя спеціальність –  вчитель французької та англійської мови, зарубіжної літератури. У школі «Афіни»  я навчаю і вчуся разом з усіма. Якби  не обрала свій фах, я б  займалася мистецтвом, психотерапією, туризмом. У найближчі роки  планую ще більше подорожувати і побачити світ; зайнятися танцями; побудувати будинок, посадити дерево, виростити сина (:-)).Мене надихає  єднання з природою, подорожі, улюблена музика, спілкування з дорогими мені людьми.

Кутєпова Вікторія Юріївна

Моя спеціальність — вчитель математики, економіки та інформатики. У школі «Афіни»  я навчаю дітей, займаюсь соморозвитком та отримую від цього задоволення. Якби  не обрала свій фах, я б  працювала у сфері маркетингу. У найближчі роки  планую  постійно вдосконалювати свої професійні знання та вміння, вивчити англійську мову та в подальшому викладати матемтику англійською,здійснити подорож до Італії, вийти заміж та стати мамою. Мене надихає  посмішка дитини, цікаві книги, море, гори, сім'я.

Марченко Олена Геннадіївна

Моя спеціальність  – вчитель  російської словесності. У школі «Афіни»  я навчаю дітей, вчу, творю, створюю комфортні умови. Якби  не обрала свій фах, я б стала стюардесою і облетіла б світ на літаку із золотим крилом. У найближчі роки  планую бути другом для своїх тьюторантів, мандрувати світом, стати бабусею, читати, читати ще раз читати. А ще мрію політати на повітряній кулі. Мене надихають подорожі, книги, близькі, колеги.

Підлісна Таісія Валеріївна

Моя спеціальність — філолог французської мови та літератури. У школі «Афіни»  я працюю, спілкуюсь, вчу, ділюся, вчуся. Якби  не обрала свій фах, я б  займалася медициною, практичною психологією, ландшафтним дизайном, дизайном интер’єрів. У найближчі роки  планую  відвідати щорічний фестиваль карибської музики в Белгії, здійснити навколосвітню подорож, відкрити в собі нові таланти, прочитати ще більше цікавих книг, навчитися майстерності Айкідо. Мене надихають  мої діти, моя сім’я, море, світанок, любов, музика.

Черненко Алєся Віталіївна

Моя спеціальність — вчитель хореографії та фізичного розвитку. У школі «Афіни»  я займаюсь розвитком особистості через наше фізичне тіло. Якби  не обрала свій фах, я б  була астрофізиком. бо багато питань, а відповіді ще чекають на нас. У найближчі роки  планую  відвідати всі континенти, мати свій бізнес, стати мамою, здійснити свої бажання, бути професіоналом в своїй справі. Мене надихають  різні культури світу,те на скільки ми різні і наскільки ми чудові.

Шереняк Людмила Анатоліївна

Моя спеціальність — вчитель молодших класів, вчитель української мови та літератури.  У школі «Афіни» я вчуся і вчу мову рідну берегти, любити і поважати; відкриваю нові горизонти творчого потенціалу малих афінян, створюю затишок і підтримую порядок у всьому, що мене оточує... Якби  не обрала свій фах, я б  стала пілотом; дизайном інтер'єру, флористом; екологом та агрономом; цілителем-травником. У найближчі роки  планую знайти і успішно закінчити курси дизайну, вивчити польську мову та отримати диплом тренера з тьюторства, зайнятись йогою й освоїти тайський масаж, більше читати, знайти можливість для подорожей (Тибет, Тайвань, Грузія, Голандія...) Мене надихає  щира посмішка, незіпсована цивілізацією природа, зустріч з цікавими людьми, подорожі, веселі та повчальні фільми, історії з життя.

Галимова Наталія Василівна

Моя спеціальність — вчитель початкових класів. У школі «Афіни» я навчаю дітей і одночасно навчаюсь сама. Якби  не обрала свій фах, я б займалася дизайном інтер’єру чи квітів. У найближчі роки  планую продовжувати розвиватися і самовдосконалюватися, мрію зробити затишним і комфортним своє гніздечко, вирушити у навколосвітню подорож і отримати 100% порцію адреналіну від позитивних вражень... Незалежно від часу — любити і бути коханою, відчувати гармонію світу і радості. Мене надихає чашка улюбленої кави і ще один крок до мрії.

Вигівська Олеся Сергіївна

Моя спеціальність — соціальний педагог, практичний психолог. У школі «Афіни»  я працюю, набуваю нових знань та вмінь. Якби  не обрала свій фах, я б  була кінокритиком , музикальний критиком. У найближчі роки  планую  підвищити рівень практичних знань в галузі психології, освоїти латиноамериканські танці, вивчити іноземні мови, багато подорожувати та знайомитись з іншими культурами та традиціями і не забувати самореалізуватися. Мене надихають  щирі люди, сміх, книги, вихованість, музика, ідеї.

Рубан Наталія Сергіївна

Моя спеціальність –  вчитель англійської мови. У школі «Афіни»  я вчу, вчусь, креативлю, обмінююсь досвідом, створюю комфорт. Якби  не обрала свій фах, я б  займалася подорожуванням, допомогою людям. У найближчі роки  планую навчитися водити машину,багато читати, підкорити  Ельбрус, Мон Блан, Матерхорн, Пік Леніна і не забувати нести радість людям. Мене надихає  моя закоханість в гори, музика, друзі, колеги, діти, мій «лисий кіт», посмішка.

Просимо Вас при передруку статті розміщувати посилання на наш сайт!  © Школа «Афіни», 2016

Теги: , , ,

            670

 


Автори сайту
avatar Наталья Галымова
Усі автори
Про автора