Шкільне життя

doroga

вівторок, Травень 10, 2016   |   Юлия Ролик

Важлива інформація для тих, хто їде на «занурення»!

Правила Поведінки на “зануренні”

УВАГА!

Під час “занурення” діють Правила школи!

Крім того, Забороняється:

1. Самовільно залишати територію проживання. Порушувати правила внутрішнього розпорядку дня. 2. Під час прогулянок, екскурсій і заходів залишати свою команду без дозволу супроводжуючого. 3. Перебувати за межами свого номеру після відбою. Шуміти після відбою. 4. Порушувати правила протипожежної безпеки.

Обов'язково! Закривати крани з водою, вимикати всі електричні прилади з розеток.

Приїзд Дитини на “занурення” вважається згодою дитини і його батьків на виконання вищезазначених правил. Порушення Правил поведінки супроводжується негайним дзвінком батькам. При серйозних або неодноразових порушеннях встановлених Правил депортація дитини проводиться за рахунок батьків і без будь-якої компенсації за скорочення терміну перебування на зануренні. У разі завдання матеріальних збитків чужому майну, батьки зобов'язані їх відшкодувати.

Що брати з собою

Просимо Вас уважно прочитати інструкцію по збору речей на 6-денний навчальний виїзд до Львова і прислухатися до наших рекомендацій: Збір і виїзд із Києва вул. А.Головка 13/1, 15 травня (неділя) о 9.00. ЗАГАЛЬНИЙ ЗБІР О 8.45! Повернення до Києва 21.05 (субота, вечір). Точний час уточнюйте за телефонами. Продумайте 1 прийом їжі в дорогу.

ОСОБИСТІ РЕЧІ:

— 6 змін білизни і 6 пар шкарпеток; -Тапочки для душу, піжама; -Зручне взуття — 2 пари; -Спортивний костюм, тепла куртка, вітровка, шапка. -Інший одяг на розсуд батьків.

ЗАСОБИ ГІГІЄНИ:

— Зубна щітка і паста; -Мило / гель для душу, мочалка; -Гребінець, шампунь; -Сухі та вологі гігієнічні серветки, гігієнічні засоби.

ДЛЯ НАВЧАННЯ:

— Ручка, олівець, лінійка, блокнот (зошит) для записів; — Мультимедіа: ноутбук, модем для доступу в інтернет, флешка, фотоапарат (не забудьте про зарядні пристрої до них); -Туристичний килимок, компас, ліхтарик, multi tool.

ІНДИВІДУАЛЬНА АПТЕЧКА (обов'язково, щось від підвищеної температури, від дискомфорту в шлунку, знеболююче, те що допомагає).
Бажано взяти з собою:

— Сухі продукти: печиво, бісквіти, родзинки, курага, горішки, шоколад і т. д .; — Фрукти, вода, сік. — Гроші на кишенькові витрати (передбачено виїзд до Львова. А там – сувеніри, пляцки, чоколяд…)

тел. для довідок: Юлія Миколаївна — 0661853402;

Віолетта Сергіївна — 0677152784;

Світлана Василівна -0637444401

 

Просимо Вас при передруку статті розміщувати посилання на наш сайт!  © Школа «Афіни», 2016

Теги: , , , ,

            814

 


Автори сайту
avatar Юлия Ролик
Усі автори
Про автора